Experter på energideklaration och energikartläggning:

Tack vare samarbetet med Franska Bukten kan vi erbjuda rabatterade lån när du gör en energideklaration! Franska Bukten kan energibesparing - SoliFast kan lån!

Kontakta SoliFast
Kontakta Franska bukten

Optimera din BRF med Restate! Lånet är redan fixat!

Restates kompetens, goda renommé och tillgång till betrodda och duktiga entreprenörer gör att SoliFast kan garantera kapital till din bostadsrättsförening när du gör energiförbättrande investeringar och använder Restate och nån av deras betrodda leverantörer i ditt projekt.

Kontakta SoliFast
kontakta Restate

Skräddarsyr effektiva energisystem!

EnStars vision är en 100 % hållbar och förnybar energisektor. Vägen dit är att samarbeta med fastighetsägare och tillhandahålla kvalitativa energitjänster och hållbara energisystem tillsammans.

Kontakta SoliFast
Kontakta Restate

Bli en grön partner och säkra kapital till dina kunder!

SoliFast ger ut lån med grön attityd - det innebär att vi vill hjälpa alla som gör något bra för miljön. Är du en etablerad och solid leverantör av tjänster eller produkter inom fastighetsbranschen, så är vi rätt partner för dig!

Kontakta SoliFast

Collector insåg tidigt värdet i SoliFast och har varit en partner sedan starten 2017. Collector Bank servar Solifast med specialistkunskap och systemlösningar.

Vi är måna om dina personuppgifter. När du använder BankID hos SoliFast är dina uppgifter säkra. Läs mer om GDPR här.